https://www.high-endrolex.com/10 Про хід навчання навчальної групи ФН-17 з категорії «Керівники державних органів та їх заступники» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.11.2022
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи ФН-17 з категорії «Керівники державних органів та їх заступники»

 

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2021 р. № 1622-р на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Керівники державних органів та їх заступники».

На кафедрі навчалися представники: Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту судноплавства України, Державного агенства лісових ресурсів України, Держенергонагляду України, Національної соціальної сервісної служби України, Державної установи «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України».

Навчання проводилось в режимі on-line в період з 14 по 25 листопада 2022 року. За визначений період слухачі успішно виконали програму навчання та на високому рівні виконали індивідуальні завдання (реферати) на актуальну тематику у сфері цивільного захисту.

Додатково в години самостійної підготовки слухачі ознайомились з навчально-методичними матеріалами та нормативно-правовими документами з питань цивільного захисту.

На заключному занятті, яке проводилось методом круглого столу, приймали участь  заступник начальника Інституту з навчальної роботи д.т.н., професор, полковник служби цивільного захисту Сергій Єременко, начальник кафедри організації заходів цивільного захисту к.т.н., с.н.с., полковник служби цивільного захисту Сергій Огурцов та викладач кафедри к.т.н, доцент Валерій Юрченко. На цьому занятті було проведено обмін інформацією щодо організації навчального процесу.

По завершенню круглого столу слухачі висловили слова вдячності про якість проведення занять науково-педагогічними працівниками Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10