https://www.high-endrolex.com/10 ІДУ НД ЦЗ розширює коло партнерів: укладено меморандум з Інститутом проблем штучного інтелекту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.10.2022
ІДУ НД ЦЗ

ІДУ НД ЦЗ розширює коло партнерів: укладено меморандум з Інститутом проблем штучного інтелекту

19 жовтня на базі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулася робоча зустріч з представниками Інституту проблем штучного інтелекту Міністерства освіти і науки України та Національної академії наук України (ІПШІ).

Під час заходу керівництво Інституту ознайомило гостей з історією становлення, структурою, освітньою й науковою діяльністю та найважливішими розробками закладу. Також було окреслено перспективні напрямки наукових досліджень Інституту.

Підсумком зустрічі стало укладання Меморандуму про співробітництво між двома установами, який підписали начальник ІДУ НД ЦЗ Петро Волянський та керівник ІПШІ Анатолій Шевченко.

Також в рамках візиту відбулось ознайомлення гостей з матеріально-технічною базою та можливостями навчально-наукового комплексу ІДУ НД ЦЗ.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10