https://www.high-endrolex.com/10 Олександр Твердохліб став лауреатом щорічного конкурсу «Молодий вчений року» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.10.2022
ІДУ НД ЦЗ

Олександр Твердохліб став лауреатом щорічного конкурсу «Молодий вчений року»

На минулому тижні завершився конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Серед кращих – представник Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Так, у номінації «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» перемогу здобув доктор наук з державного управління, професор кафедри державного управління у сфері цивільного захисту ІДУ НД ЦЗ Олександр Твердохліб.

Конкурс проводиться щорічно з  метою визнання значних досягнень молодих учених у різних галузях знань та сферах діяльності. Головна місія конкурсу – публічно визнати та відзначити інноваційних та продуктивних учених, інженерів та дослідників України, які виявили великий потенціал та творчі здібності, щоб бути професіоналами світового класу в окремих галузях знань, сферах діяльності та які внесли помітний внесок у наукові дослідження та науку.

Колектив Інституту пишається здобутками Олександра Степановича  та бажає подальшого успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках. Нехай підґрунтям плідної наукової діяльності буде міцне здоров’я, натхнення, підтримка родини та колег.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10