https://www.high-endrolex.com/10 Проведено тренінг з домедичної підготовки для працівників Рахункової палати | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.08.2022
ІДУ НД ЦЗ

Проведено тренінг з домедичної підготовки для працівників Рахункової палати

10 серпня науково-педагогічними працівниками Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проведено виїзне заняття з надання домедичної допомоги і поводження з вибухонебезпечними предметами в надзвичайних ситуаціях для працівників Рахункової палати.

Під час тренінгу працівники Рахункової палати дізналися, як діяти в невідкладних ситуаціях і надавати першу допомогу потребуючим. Теоретичну інформацію закріпили на практиці  – лектори ІДУ НД ЦЗ  продемонстрували, як робити серцево-легеневу реанімацію та правильно накладати постраждалому турнікет.

Також учасникам навчань розповіли і про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Ті, хто не мав змоги безпосередньо бути присутнім на тренінгу, долучилися дистанційно.

«Ці навчання – вимога часу. В умовах війни набуття будь-яких практичних навичок із меддопомоги людям є надзвичайно важливим, адже це може зберегти життя рідних, сусідів, знайомих чи навіть незнайомих громадян, які потребуватимуть такої допомоги. Хочеться вірити, що отриману під час тренінгу інформацію нікому з працівників Рахункової палати не доведеться застосовувати на практиці»,  – зазначив Секретар Рахункової палати – керівник апарату Вадим Ходаковський.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10