https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.08.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

2 серпня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.
  На засіданні Вченої ради розглянуто звіт про освітню діяльність Інституту за 2021– 2022 навчальний рік та доведено  інформацію про підготовку до 2022– 2023 навчального року. 
Членів Вченої ради також поінформовано про моніторинг виконання заходів, передбачених Програмою перспективного розвитку Інституту на 2020–2025 роки, про результати публікаційної активності наукових та науково-педагогічних працівників Інституту у першому півріччі поточного року, а також про видавничу діяльність Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту
  Крім того, розглянуто проєкт Рекомендацій щодо організації оперативних дій під час гасіння пожеж з наявністю небезпечних хімічних речовин.
  Також на розгляд членів Вченої ради представлено інформацію про надання творчої відпустки для закінчення дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук здобувачу Інституту, начальнику відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту Інституту, підполковнику служби цивільного захисту Климасю Р. В.
  Жвава дискусія була під час розгляду навчальної програми та робочої програми підготовки газодимозахисників на мобільному тренажері контейнерного типу, методичної розробки для підготовки газодимозахисників на мобільному тренажері контейнерного типу та програми проведення інструктажів з охорони праці під час проведення занять на мобільному тренажері контейнерного типу.
  На завершення засідання Вченої ради відбулося таємне голосування про схвалення кандидатури підполковника служби цивільного захисту Борисової А. С. на заміщення вакантної посади начальника сектору редакційної та науково-видавничої діяльності Інституту; кандидатури Парталяна С. А. на заміщення вакантної посади старшого наукового співробітника відділу розвитку цивільного захисту науково-дослідного центру цивільного захисту   Інституту; кандидатури Добростан О. В. на заміщення вакантної посади старшого наукового співробітника сектору редакційної та науково-видавничої діяльності; кандидатури Бикової О. В. на заміщення вакантної посади професора кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності.
  Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.
  Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10