https://www.high-endrolex.com/10 Делегація експертів-рятувальників з Німеччини та керівництво НУЦЗУ обговорили перспективи двосторонньої співпраці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2016
НУЦЗУ

Делегація експертів-рятувальників з Німеччини та керівництво НУЦЗУ обговорили перспективи двосторонньої співпраці

 
Візит закордонної делегації до провідного вишу ДСНС України здійснюється  з метою обміну і  поглиблення досвіду,   методів  роботи німецьких  і українських підрозділів з висотних рятувальних робіт. Німецькі фахівці  обрали для співпраці саме Національний університет цивільного захисту України, який у державі готує професійних рятувальників-альпіністів.
Міхаель Паршау  і Ян Харгус делеговані до НУЦЗУ Німецьким товариством міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH».
У програмі візиту представників німецького рятувального підрозділу: ознайомлення  з  організацією навчального процесу в НУЦЗ України та матеріально-технічною базою факультетів  пожежної безпеки, цивільного захисту,  верхолазного манежу, відвідування музею навчального закладу.
Крім того, 19 та 20 травня пройдуть спільні тренування німецьких рятувальників та курсантів-верхолазів, науково-педагогічних працівників, фахівців університету  на оглядовому колесі у парку Горького Харкова. 21 травня планується  спільний  виступ рятувальників-верхолазів  Німеччини і України на «Сімейному дні надзвичайних ситуацій».
Обидві сторони  сьогоднішньої зустрічі в НУЦЗУ висловили сподівання на подальшу ефективну співпрацю.
Як вже повідомляв сайт новин НУЦЗУ, 21 травня, у Харкові, на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького відбудеться справжнє свято безпеки для всієї родини — “Сімейний день надзвичайних ситуацій”.
“Сімейний день надзвичайних ситуацій” – це простір, де діти та дорослі зможуть побачити та зрозуміти у чому полягає робота “пожежного – рятувальника”.
 Організатори заходу: Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національний університет цивільного захисту, ГУ ДСНС України у Харківській області разом із проектом “Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями” на замовлення Німецького уряду, що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ.
 Час проведення заходу: 11:00-16:00. Вхід вільний.
 


 


 

 

 

 



 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10