https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в НУЦЗУ набирає обертів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.03.2016
НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в НУЦЗУ набирає обертів

11 березня відбулась нарада представників Головного управління ДСНС України у Рівненській області й навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України в режимі відеоконференції. Зокрема, у нараді взяли участь старший науковий співробітник наукового відділу з проблем державної безпеки, кандидат наук з державного управління Аліна Помаза-Пономаренко і науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту, кандидат наук з державного управління Вікторія Глуха.
У межах заходу співробітники університету звернули увагу на нові вимоги, що висуваються до управлінських кадрів, які обіймають посади категорії А і Б, і на можливість навчання фахівців за спеціальністю «Державне управління» освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр державного управління» в НУЦЗУ. Навчання за цією спеціальністю базується на здійсненні поглибленої теоретичної підготовки слухачів та забезпеченні набуття ними необхідних практичних вмінь і навичок стосовно державного управління в соціальній, економічній, екологічній, безпековій та інших сферах.

Під час наради було зазначено, що в університеті функціонує ад’юнктура, аспірантура та докторантура зі спеціальності «Механізми державного управління». Дисертаційні дослідження, які проводяться в межах цієї спеціальності на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, захищаються в спеціалізованій вченій раді К64.707.03, створеній на базі НУЦЗУ в 2014 році.

Крім того, було поінформовано щодо можливості підвищення кваліфікації працівниками служби цивільного захисту. За сприяння ректора НУЦЗ України, д.держ.упр., проф. Володимира Садкового працівниками Центру проведено ряд семінарів із підвищення кваліфікації, на яких висвітлювалися актуальні питання інтеграційної, інформаційної й екологічної політики України, а також особливості забезпечення її територіального розвитку в умовах викликів і загроз.
Зважаючи на важливість цих питань, профорієнтаційна робота триває, і 14 березня науково-педагогічні працівники НУЦЗ України обговорять їх в інтерактивному режимі із представниками Управління ДСНС України у Закарпатській області.


Навчально-науково-виробничий центр, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Дар’ї Ахмадуліної
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10