https://www.high-endrolex.com/10 17 травня в інституті пройшов День відкритих дверей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

17 травня в інституті пройшов День відкритих дверей

17 травня Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відвідало близько 250 гостей – навчальний заклад проводив черговий День відкритих дверей.
Ознайомитися з умовами вступу та навчання у престижному вищому навчальному закладі ДСНС України приїхали учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл не тільки з міст і сіл Черкащини, а й інших областей України.
Під час проведення Дня відкритих дверей до уваги гостей було представлено виставку науково-методичних досягнень кафедр (навчально-методичної літератури, авторських науково-методичних та раціоналізаторських розробок тощо), демонструвалися відеофільми про життя та діяльність навчального закладу, працювали довідково–інформаційні столи, за якими працівники інституту надавали консультації щодо вступу на навчання, ознайомлювали присутніх інформацією про курси довузівської підготовки, роздавали професійно-орієнтовану інформаційну продукцію.
Розподілені на групи відвідувачі у супроводі екскурсоводів з числа курсантів та студентів інституту ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу, побачили лекційні зали, кабінети, лабораторії, реконструйовану курсантську їдальню, електронну бібліотеку, музей інституту та куточки пам’яті його випускників Героїв Чорнобиля Володимира Правика і Віктора Кібенка, сфотографувалися біля монументу “Героям Чорнобиля”, відвідали навчальну пожежно-рятувальну частину.
Після екскурсії гостей зібрали у Центрі культури та дозвілля навчального закладу, де відбулася зустріч із т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майором с.ц.з. Василем Миколайовичем Андрієнком, заступником начальника інституту з персоналу полковником с.ц.з. Сергієм Івановичем Сотником, деканом факультету техногенної безпеки та охорони праці Оленою Сергіївною Алексєєвою та відповідальним секретарем приймальної комісії майором служби цивільного захисту Владиславом Юрійовичем Дендаренком, які розповіли про організацію навчального процесу в інституті, про напрями підготовки і спеціальності, умови проживання курсантів та студентів, ознайомили з умовами вступу на навчання та дали відповіді на усі запитання молоді та її батьків.
Завершилася зустріч концертом учасників художніх колективів навчального закладу та показовими виступами, де курсанти демонстрували аварійно-рятувальне обладнання та роботу кінологічної служби інституту.

 

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10