https://www.high-endrolex.com/10 Начальники караулів Державних пожежно-рятувальних частин прибули до НУЦЗУ для проходження курсів спеціалізації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2013
НУЦЗУ

Начальники караулів Державних пожежно-рятувальних частин прибули до НУЦЗУ для проходження курсів спеціалізації

20 травня на курс післядипломної освіти факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України прибули для проходження курсів спеціалізації начальники караулів Державних пожежно-рятувальних частин з різних регіонів нашої держави.
Навчання розпочалось зі стройового огляду, складання вхідного контролю знань та ознайомлення з територією університету. Проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Андрій Ромін провів вступну лекцію, на якій ознайомив слухачів з історією університету, порядком проходження навчання, правилами дотримання службової дисципліни.

Якісне опанування навчальної програми курсу спеціалізації передбачає вивчення та вдосконалення знань з організації тактики ліквідації та профілактики надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, нових тенденцій розвитку техніки та спорядження підрозділів цивільного захисту.

 

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10