https://www.high-endrolex.com/10 Велич Перемоги пам’ятаймо! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.05.2013
ВПУ ЛДУ БЖД

Велич Перемоги пам’ятаймо!

 

Cвяткова хода для курсантів Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки  життєдіяльності та ліцеїстів Ліцею цивільного захисту стала своєрідним уроком мужності, адже поряд з ними проходили ті, хто не шкодуючи себе здобув Перемогу в далекому 1945 році.

9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. З нагоди відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня у місті Вінниці відбулась святкова хода за участю ветеранів та громадськості міста. Також взяли участь у заходах курсанти Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та ліцеїсти Ліцею цивільного захисту. Для багатьох з них святкова хода стала своєрідним уроком мужності, адже поряд з ними проходили ті, хто не шкодуючи себе здобув Перемогу в далекому 1945 році.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10