https://www.high-endrolex.com/10 Випуск старших інспекторів по роботі з персоналом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2013
НУЦЗУ

Випуск старших інспекторів по роботі з персоналом

У суботу, 26 квітня 2013 року, відбувся випуск слухачів курсу післядипломної освіти, що пройшли навчання на курсах підвищення кваліфікації старших інспекторів по роботі з персоналом.

Результати екзамену з дисципліни «Повсякденне забезпечення діяльності органів та підрозділів цивільного захисту з питань проходження служби» показали високий рівень засвоєння навчального матеріалу.

Слухач курсу майор служби цивільного захисту Кононенко В'ячеслав Вікторович, заступник начальника по роботі з особовим складом ДПРЧ-40 по охороні ПАТ «Лукойл-ОНПЗ», що в Одесі, сказав: "Під час навчання почерпнув для себе багато нового і корисного. Дуже вдячний полковнику служби цивільного захисту Маліновській Лідії Тимофіївні за викладений матеріал".

Проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Ромін Андрій Вячеславович вручив слухачам свідоцтва про закінчення навчання та побажав успіхів в подальшій праці.

 

 

 НУЦЗ України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10