https://www.high-endrolex.com/10 29 квітня в НУЦЗУ відбудуться заходи до Дня охорони праці. Акредитація журналістів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2013
НУЦЗУ

29 квітня в НУЦЗУ відбудуться заходи до Дня охорони праці. Акредитація журналістів

29 квітня о 12 годині в Національному університеті цивільного захисту України (вул.. Чернишевська, 94)   пройде урочисте відкриття спеціалізованої аудиторії «Охорона праці» (ауд. 31-А). Після іі відкриття в аудиторії пройдуть діалогової зустрічі у формі «запитання-відповідь» за участі фахівців вітчизняної сфери охорони праці. Учасники: начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Харківській області Валерій Предко та начальника відділу організації державного нагляду, обліку травматизму та управління охороною праці Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в Харківській області Олександр Одаренко.
Акредитація журналістів триває до 18 години 26 квітня. Конт. тел. 707-34-59
 
День охорони праці щороку відзначають у понад 100 країнах світу.
28 квітня в Україні згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року офіційно відзначається День охорони праці. Він проводиться 28 квітня на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності та галузей економічної діяльності України з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання та громадських організацій до проблем охорони праці. Цього року він проходить під девізом «Запобігання професійним захворюванням».
 
Сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10