https://www.high-endrolex.com/10 Якісне проведення занять з гуманітарної підготовки – належний рівень службової компетентності працівників НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2013
НУЦЗУ

Якісне проведення занять з гуманітарної підготовки – належний рівень службової компетентності працівників НУЦЗУ

5 лютого у народознавчій світлиці 2 курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України відбулося інструкторсько-методичне заняття з керівниками та помічниками керівників груп гуманітарної підготовки. Такі заняття проводяться систематично відповідно до наказу МНС України від 06.03.2008 № 177 «Про затвердження Настанови з організації соціально-гуманітарної роботи з особами рядового та начальницького складу та працівниками органів і підрозділів цивільного захисту».
З метою належної організації гуманітарної підготовки та інформаційно-пропагандистського забезпечення у 2012-2013 навчальному році в Національному університеті цивільного захисту України проходять відповідні заняття згідно із затвердженими календарними планами гуманітарної підготовки на 2012-2013 навчальний рік. Сьогоднішнє заняття «Законодавче та нормативно-правове регулювання порядку проходження служби в органах і підрозділах МНС України» було проведене начальником кафедри наглядово-профілактичної діяльності університету майором служби цз Ольгою Островерх. Крім цього, керівникам та помічникам керівників груп гуманітарної підготовки надано методичну допомогу в організації заняття з теми «Указ Президента України від 16 січня 2013 р. № 20 "Про деякі питання Державної служби України з надзвичайних ситуацій" та завдання особового складу щодо підтримання готовності до дій за призначенням».

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10