https://www.high-endrolex.com/10 Відмінні знання – достойне заохочення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.02.2013
НУЦЗУ

Відмінні знання – достойне заохочення

Результати семестрових оцінок, отриманих курсантами Національного університету цивільного захисту України, є не тільки стимулом для одержання додаткових вихідних, а й для матеріального заохочення. Так, відповідно до наказу МНС України від 20.02.2012 р. № 510 «Про заходи щодо заохочення відмінників навчання навчальних закладів МНС» курсанти, які за результатами семестрового контролю одержали добрі і відмінні оцінки, отримують підвищені посадові оклади.
«Це стимулює курсантів університету, - говорить начальник навчально-методичного відділу полковник служби цз Андрій Морозов, - до якісного оволодіння знаннями та навичками для майбутньої професії. Сьогодні діє певне Положення про порядок отримання підвищених посадових окладів, де визначені всі умови для виплати заохочень».
Підвищені посадові оклади виплачуються курсантам, кандидатури яких ухвалені вченою радою університету і затверджені наказом ректора, двічі на рік. У минулому семестрі з вересня 2012 року до 1 січня 2013 року надбавку 50 відсотків до грошового забезпечення отримували 10 курсантів, а 25 відсотків – 52 курсанти. Слід нагадати, що п’ятдесятивідсоткову надбавку можна одержати у разі отриманих тільки відмінних оцінок за національною п’ятибальною шкалою, а двадцятип’ятивідсоткову – при отриманні добрих та відмінних оцінок за національною п’ятибальною шкалою, що мають середній бал успішності не менше 4,50.
Приємно зазначити, говорить полковник Морозов, що у цьому семестрі з 1 січня до 1 вересня 2013 року п’ятдесятивідсоткову надбавку отримуватимуть 33 курсанти, а двадцятип’ятивідсоткову – 57 юнаків. В основному – це курсанти старших курсів.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10