https://www.high-endrolex.com/10 Освітні новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Освітні новини

08.04.2016
НМЦ

Склад науково-методичних комісій

У Міністерстві освіти і науки повідомили про завершення відбору кандидатів до науково-методичних комісій сектору вищої освіти та затвердження їх персонального складу. Відповідний наказ підписаний міністром освіти і науки.

В освітньому відомстві повідомляють, що до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів увійшли представники вищих навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій, міністерства, національного офісу Еразмус+ в Україні та МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики».

Комісією було запропоновано 1024 кандидата до персонального складу науково-методичних комісій та підкомісій сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН, які були затверджені наказом міністра.

Збори обраного персонального складу науково-методичних комісій сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України відбудуться 12-22 квітня 2016 року.

Як відомо, основними завданнями Науково-методичної ради є науково-методичний аналіз та вироблення пропозицій щодо перспективних напрямів розвитку змісту освіти, організація розробки і схвалення методичних рекомендацій до формування стандартів освітньої діяльності, стандартів освіти, освітньо-професійних та освітньо-наукових програм тощо.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10