https://www.high-endrolex.com/10 Освітні новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Освітні новини

15.03.2013
НМЦ

Гриф Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

    Відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №1/11-869 від 30.01.2013р. надано гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямами підготовки "Цивільний захист" та "Пожежна безпека" навчальному посібнику "Будівельні конструкції та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій", що був підготовлений авторським колективом Національного університету цивільного захисту України у складі Васильченка О.В., Квітковського Ю.В., Миргород О.В. та Стельмаха О.А.

   У навчальному посібнику "Будівельні конструкції та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій" авторами з урахуванням багаторічного досвіду викладання навчальних дисциплін "Будівлі та споруди та їх поведінка в умовах пожежі", "Системи забезпечення захисту населення і територій у надзвичайних ситуаціях" та "Будівлі та споруди та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій" викладено основи розрахунку конструкцій будівель та споруд.
   У посібнику також вказані завдання для самостійної роботи з метою закріплення практичних навичок щодо проведення відповідних розрахунків, які необхідні для якісної підготовки фахівця у галузі цивільної безпеки.
    Навчальний посібник "Будівельні конструкції та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій" систематизовано відтворює зміст практичних завдань з навчальних дисциплін відповідно до офіційно затверджених навчальних програм.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10