https://www.high-endrolex.com/10 Освітні новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Освітні новини

13.03.2013
НМЦ

Гриф Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

       Відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №1/11-1131 від 05.02.2013р. надано гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямами підготовки "Цивільний захист" та "Пожежна безпека" навчальному видінню "Основи технічної діагностики автомобілів. Практикум", що був підготовлений авторським колективом Національного університету цивільного захисту України у складі Ларіна О.М., Васильєва С.В., Виноградова С.А., Грицука І.В., Рибалка Р.І. та Коломійця В.В.
          Даний практикум охоплює програмні питання навчальної дисципліни "Автомобільна підготовка" і може бути використаний зацікавленими особами для вивчення і оптимізації структури виробничо-технічної бази аварійно-рятувальних загонів спеціального призначення, підприємств автомобільного транспорту і автомобільного сервісу.
       Дане навчальне видання є корисним при підготовці фахівців у галузі знань "Цивільна безпека" за напрямом "Пожежна безпека". Прив’язка навчального посібника до питань цивільної безпеки дає можливість без втрати часу на пошук у інших джерелах наблизити слухачів безпосередньо до виконання фахових завдань.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10