https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулася 22-га Всеукраїнська науково-практична конференція (за міжнародної участі) «Спроможності функціональних та територіальних підсистем ЄДСЦЗ для оперативного розв’язання завдань за призначенням» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулася 22-га Всеукраїнська науково-практична конференція (за міжнародної участі) «Спроможності функціональних та територіальних підсистем ЄДСЦЗ для оперативного розв’язання завдань за призначенням»

27 жовтня 2021 року в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту в режимі онлайн відбулася 22-га Всеукраїнська науково-практична конференція (за міжнародної участі) «Спроможності функціональних та територіальних підсистем ЄДСЦЗ для оперативного розв’язання завдань за призначенням».
У роботі Конференції взяли участь 84 представника з 58 організацій (центральні та місцеві органи виконавчої влади, науково-дослідні установи, заклади вищої освіти, структурні підрозділи ДСНС України, підприємства та організації, об’єднанні територіальні громади), серед яких 8 докторів та 11 кандидатів наук.
Участь у Конференції взяли представники закордонних закладів вищої освіти та органів місцевого управління, а саме: Олександра СКРАБАЧ (Департамент кризового менеджменту кафедри національної безпеки Інституту безпеки та менеджменту Поморського університету (Республіка Польща)), Йозеф ЗАТЬКО (Європейський інститут безперервної освіти (Словацька Республіка)), Даріуш ПАВЛИЩІЙ (війт міста Громадка (Республіка Польща)), Мілан МАРЦІНЕК (Міністерство внутрішніх справ Словацької Республіки).
У роботі Конференції взяли участь:
Сергій КУДІН, заступник директора Департаменту організації заходів цивільного – начальник Управління планування і координації заходів цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій відкрив пленарне засідання Конференції.
Віктор МИХАЙЛОВ, заступник начальника Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту з наукової роботи, за дорученням в.о. начальника Інституту Петра Волянського, передав вітання з нагоди її відкриття.  
У процесі проведення пленарного засідання Конференції заслухано 9 наукових доповідей. Під час проведення панельної дискусії науковцями обговорено актуальні наукові і практичні проблеми формування та впровадження у практику єдиних підходів до оцінювання стану цивільного захисту, з’ясування потреб і планування шляхів розвитку цивільного захисту на основі спроможностей. Також розглядалися проблемні питання в цьому напрямку.
Конференція пройшла конструктивно, в творчій та дружній атмосфері.
За результатами заходу підготовлено збірник матеріалів Конференції, з яким можна ознайомитися за посиланням:
https://idundcz.dsns.gov.ua/files/2020/Nauka/Konferencia/materiali26.pdf

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10