https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ провели низку виїзних занять на елеваторному комплексі ТОВ «Власівський Мірошник», розташованому в с. Палатки Нововодолазького району | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2021
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ провели низку виїзних занять на елеваторному комплексі ТОВ «Власівський Мірошник», розташованому в с. Палатки Нововодолазького району

Науково-педагогічні працівники кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України провели низку виїзних практичних занять на елеваторному комплексі ТОВ «Власівський Мірошник», розташованому в с. Палатки Харківської області.

Практичні заходи з пожежної безпеки технологічних процесів пройшли для курсантів та студентів 4-го курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Пожежна безпека».
Здобувачі вищої освіти ознайомились із особливостями технологічних процесів очищення, сушіння та зберігання зернової сировини, провели аналіз пожежної небезпеки підприємства та виконали навчальну перевірку щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

Кафедра пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10