https://www.high-endrolex.com/10 Студенту інституту Дмитру Васильєву призначена Академічна стипендія імені Героїв Небесної Сотні | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.08.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

Студенту інституту Дмитру Васильєву призначена Академічна стипендія імені Героїв Небесної Сотні

Щороку, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. №896 «Про заснування академічних стипендій імені Героїв Небесної Сотні» відповідно до «Положення про академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні», студенти, які своєю активною громадянською позицією утверджують ідеали та цінності Революції гідності, отримують академічні стипендії, започатковані на честь 10 наймолодших Героїв Небесної Сотні.

Цьогоріч такої почесної нагороди удостоєний студент 4-го курсу ЧІПБ,  спеціальності 053 «Психологія» Дмитро Васильєв, про це йдеться у Рішенні конкурсної комісії з призначення академічних стипендій імені Героїв Небесної Сотні від 06.07.2021 № 1 та наказу МОН України від 27.07.2021 № 856.

Дмитро є активним, цілеспрямованим та успішним студентом, учасником міжнародних та всеукраїнських конференцій, волонтерських програм.

Вітаємо стипендіата та бажаємо наснаги і успіхів у підкоренні нових вершин!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10