https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Наукової ради

 

20 травня 2021 року під головуванням заступника начальника Інституту  з наукової роботи, кандидата наук з державного управління, доцента Михайлова Віктора Миколайовича в онлайн-режимі відбулося чергове засідання наукової ради.  У роботі засідання наукової ради взяли участь наукові та науково-педагогічні працівники Інституту.

Зацікавленість у присутніх викликала доповідь про результати розробки  другої (остаточної) редакції проєкту ДСТУ за темою НДР “Обґрунтування методики розрахунку параметрів легкоскидних конструкцій для вибухопожежонебезпечних приміщень” (шифр НДР – «ЛСК-методика»), з якою ознайомив присутніх начальник науково-дослідного центру протипожежного захисту Інституту полковник служби цивільного захисту, доктор технічних наук, старший науковий співробітник Ніжник Вадим Васильович.

Жваве обговорення викликав розгляд другої (остаточної) редакції проєкту ДСТУ за темою НДР “Наукове обґрунтування вимог пожежної безпеки для громадських будинків з умовною висотою від 100 м до 150 м (шифр НДР – “Висотні громадські будинки”) та результати дослідження температурного режиму камери вогневої печі ІДУ НД ЦЗ на основі комп’ютерної моделі.

Окрім того, на засіданні розглянуто проєкт технічного завдання на виконання ініціативної науково-дослідної роботи за темою “Удосконалення організації проведення профілактичної роботи службою охорони праці щодо запобігання нещасних випадків і отримання травм особовим складом та працівниками органів і підрозділів ДСНС України” та технічні вимоги на придбання камери тепла, холоду та вологи.

Актуальною для присутніх виявилась інформація про поточний стан підготовки до публікації Наукового вісника: Державне управління № 2(8)  2021 р.

Розглянуто пропозиції секретаря наукової ради Інституту, кандидата військових наук, доцента Потеряйка Сергія Петровича до проєкту Положення про наукову раду Інституту та її складу.

У різному розглянуто інші питання наукової діяльності Інституту, зокрема, щодо проведеного конкурсу “Кращий науковець року”.

На завершення засідання семінару головуючим висловлено подяку  учасникам  за плідну та продуктивну роботу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10