RSS

Новини навчальних закладів

28.04.2021
ЛДУ БЖД

Представник Університету взяв участь у Всеукраїнському міжуніверситетському круглому столі "Трагедія на Чорнобильській АЕС очима студентської молоді: 35 років потому"

27 квітня відбувся Всеукраїнський міжуніверситетський круглий стіл "Трагедія на Чорнобильській АЕС очима студентської молоді: 35 років потому", організований Черкаським державним технологічним університетом в онлайн-режимі на платформі Zoom.
В заході взяв участь представник нашого Університету курсант навчально-наукового інституту цивільного захисту групи ЦБ-41 Головко Євген з доповіддю на тему: "Чорнобильська вахта Львівського державного університету безпеки життєдіяльності" (науковий керівник Роман Яковчук). Доповідач розповів про скорботні події, які відбулися навесні 1986 року, про біль і трагедію, мужність і самопожертву героїв-ліквідаторів нашого Університету, які вступили у двобій з атомною стихією, намагаючись зупинити її згубний вплив. Усім учасникам круглого столу було оголошено вдячність від організаторів та вручені сертифікати.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.