https://www.high-endrolex.com/10 Курсантка НУЦЗ України отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Хімічні технології та інженерія» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2021
НУЦЗУ

Курсантка НУЦЗ України отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Хімічні технології та інженерія»

20-22 квітня у м. Дніпро на базі  ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» в онлайн форматі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських робіт 2020/2021 навчального року за напрямом "Хімічні технології та інженерія".
За результатами попереднього рецензування галузевою комісією було визначено 22 кращих наукових роботи із 25 закладів вищої освіти нашої держави. На підсумковій науково-практичній відеоконференції конкурсу свої наукові роботи представили здобувачі вищої освіти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Анастасія Волощук  з теми «Розробка складу еластичного вогнезахисного покриття для рятувальних ношей на основі органо-неорганічних композицій системи етил силікат-рідке скло» (науковий керівник - професор кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Ольга Скородумова) та Бачал Дар'я і Євгенія Панченко з теми «Розробка будівельних матеріалів на основі вторинних радіаційнобезпечних сировинних ресурсів» ( науковий керівник - доцент кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Марина Чиркіна).
Так за підсумками захисту наукових робіт Анастасія Волощук посіла ІІІ місце. Вітаємо її і наукового керівника та бажаємо подальших наукових досліджень і перемог!
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10