https://www.high-endrolex.com/10 ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році в дистанційному режимі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2021
ЛДУ БЖД

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році в дистанційному режимі

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності стали переможцями ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань «Пожежна безпека» та «Цивільна безпека (Цивільний захист)», що відбувся в Національному університеті цивільного захисту України.
Диплом I cтупеня зі спеціальності «Цивільна безпека (Цивільний захист)» отримали курсанти Назар БЕЗНОС та Іван ГОЛОВАТЧУК за підсумками захисту наукової роботи на тему «Ризик блискавки для навчально-спортивного комплексу». Науковий керівник – головний науковий співробітник відділу організації науково-дослідної діяльності Юрій РУДИК.
Диплом IІI cтупеня зі спеціальності «Пожежна безпека» отримали курсанти Василь ЛЕНДЄЛ та Назарій ВЕГРЕНОВСЬКИЙ за підсумками захисту наукової роботи на тему «Аналіз ефективності використання лафетних стволів при ліквідації пожеж на відкритих складах лісоматеріалів». Науковий керівник – завідувач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Едуард ГУЛІДА.
Диплом IІI cтупеня зі спеціальності «Пожежна безпека» отримали курсанти Денис ГАНУСЕВИЧ та Леон ГАВИЧ за підсумками захисту наукової роботи на тему «Проблеми евакуації людей із закладів охорони здоров’я у разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації», науковий керівник – старший викладач кафедри експлуатації транспортних засобів та пожежно-рятувальної техніки Артур РЕНКАС.
Вітаємо переможців та наукових керівників!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10