https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту

16 березня, з дотриманням правил карантину, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради в онлайн режимі.
Вже традиційно, на початку засідання, голова тимчасової Вченої ради – виконуючий обов’язки начальника Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України Петро Волянський вручив атестати та диплом про присвоєння вчених звань і наукового ступеня, а також погони офіцерам. Крім того, ряд офіцерів та працівників Інституту отримали відзнаки МВС та ДСНС за високі показники у своїй роботі та з нагоди Міжнародного жіночого дня.
Після цього, відповідно до порядку денного, Вчена рада розглянула: інформацію про виконання попередніх рішень Вченої ради Інституту, проєкти документів про освіту ІДУ НД ЦЗ та порядок їх виготовлення; проєкти удосконалених освітньо-професійних та освітньо-наукових програм установи; проєкт тимчасового Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад інституту; стратегію розвитку наукової діяльності установи; положення про присвоєння почесних звань «Почесний професор ІДУ НД ЦЗ» та «Почесний працівник ІДУ НД ЦЗ». Крім того, обговорено питання розвитку науково-видавничої діяльності в Інституті, надання платних послуг та шляхи підвищення статусу наукових видань Інституту до міжнародного.
Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.
Серед важливих рішень, слід відмітити одноголосне схвалення шляхом процедури таємного голосування кандидатури Балло Ярослава  В'ячеславовича, на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10