https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ у форматі вебінару обговорили питання щодо науково-практичних аспектів запобігання та ліквідації наслідків НС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗУ у форматі вебінару обговорили питання щодо науково-практичних аспектів запобігання та ліквідації наслідків НС

26 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбувся круглий стіл «Суб’єкти забезпечення цивільного захисту (регіонального та місцевого рівнів) у реалізації завдань із запобігання та ліквідації наслідків НС». Захід пройшов у форматі вебінару за допомогою відеозв’язку «ZOOM».
Серед учасників круглого столу були присутніми представники понад 37 провідних закладів вищої освіти та науково-дослідних установ України, а також представники практичних підрозділів Головних управлінь ДСНС України в областях.
Під час вебінару було обговорено питання щодо науково-практичних аспектів із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, організаційно-управлінських, інженерно-технічних, логістичних та інформаційно-методичних заходів щодо забезпечення діяльності сил цивільного захисту під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. На заході було представлено до обговорення 63 доповіді. Загалом, у роботі круглого столу взяли участь понад 70 науково-педагогічних та наукових працівників, представників практичних підрозділів ДСНС України та провідних виробничих підприємств у галузі цивільного захисту.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10