https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.02.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради

 

З урахуванням карантинних обмежень, 3-го та 4-го лютого 2021 року, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося перше засідання наукової ради ІДУ НД ЦЗ у 2021 році. Захід проведено в онлайн-режимі з використанням  платформи Zoom.

Засідання очолив заступник начальника Інституту з наукової роботи кандидат наук з державного управління, доцент Віктор Михайлов.

У рамках роботи наукової ради Інституту розглянуто  наступні питання:

Розгляд технічних завдань на виконання нових науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт 2021 року;

Розгляд звітів про науково-дослідні роботи за темами: «Обґрунтування методів випробувань пожежних рукавів» (шифр – “Пожежні рукави – методи випробувань”) та «Наукове обґрунтування вимог щодо проектування систем протипожежного захисту будівель та споруд (шифр – “Проектування СПЗ”);

Розгляд проєктів національних стандартів України, а саме:

-        першої редакції проєкту ДСТУ щодо розрахункового методу параметрів легкоскидних конструкцій для вибухопожежонебезпечних приміщень (НДР “ЛСК-методика”);

-        першої редакції проєкту ДСТУ щодо “протипожежного захисту висотних громадських будинків з умовною висотою від 100 до 150 м” (НДР “Висотні громадські будинки”);

Розгляд проєкту заявки на виконання ініціативної НДР “Удосконалення організації проведення профілактичної роботи службою охорони праці щодо запобігання нещасних випадків і отримання травм особовим складом та працівниками органів і підрозділів ДСНС України” (шифр – “ОП БЖД”).

Про стан розроблення проєкту Стратегії розвитку наукової діяльності Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Розгляд звіту про наукову і науково-технічну діяльність та звіту про виконання ініціативних науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт Інституту державного управління та наукових досліджень за 2020 рік.

На засіданні наукової ради було схвалено макет журналу «Науковий вісник: Державне управління» №1 (7) – 2021 р.

 

З урахуванням карантинних обмежень, 3-го та 4-го лютого 2021 року, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося перше засідання наукової ради ІДУ НД ЦЗ у 2021 році. Захід проведено в онлайн-режимі з використанням  платформи Zoom.

 

 

 

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10