https://www.high-endrolex.com/10 Урочистий випуск магістрів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.12.2005
НУЦЗУ

Урочистий випуск магістрів

23 грудня в Академії цивільного захисту України відбувся традиційно урочистий шостий випуск набору слухачів магістратури денної форми навчання та п’ятий  - ювілейний випуск слухачів магістратури  заочної форми навчання з підготовки керівних кадрів для органів і підрозділів МНС України.

Це свято завжди почесне і відповідальне. Випускники факультету  підготовки керівного складу МНС та науково-педагогічних кадрів прийдуть до гарнізонів, якісно підвищивши свій професійний рівень, отримавши ґрунтовні знання в академії. Дипломи вручав ректор академії полковник внутрішньої служби Володимир Садковий, який у своєму привітальному слові зазначив, що свої знання, вміння та навички магістрам передавав досвідчений професорсько-викладацький склад кафедр організації пожежно-профілактичної роботи і дізнання, управління та економіки, мовної підготовки та інші. Ректор академії побажав подальших успіхів на службі та в особистому житті, висловив упевненість, що на практичній роботі випускники будуть примножувати славні традиції навчального закладу. У цьому році пройшло навчання 52 слухачі ( 23 – денної форми навчання та 29 слухачів заочної форми навчання). З них – п’ятеро є повними відмінниками, а саме: старший лейтенант внутрішньої служби Олександр Баландін, старший лейтенант внутрішньої служби Вадим Сковенко, майор внутрішньої служби Максим Пацюк, старший лейтенант внутрішньої служби В’ячеслав Смашний. Всі випускники були направлені в гарнізони відповідно до проведеного розподілу. Тож побажаємо їм плідної роботи на професійній ниві та благополуччя!

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10