https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.09.2020
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту

З дотриманням правил карантину, 02 вересня, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту.
Відкриваючи засідання, з вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника  Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України Петро Волянський. На початку засідання було урочисто вручено диплом доктора технічних наук начальнику науково-організаційного відділу Інституту, підполковнику служби цивільного захисту Запольському Леоніду Леонідовичу. Крім того, ряд офіцерів та працівників Інституту отримали відзнаки МВС та ДСНС за високі показники у своїй роботі.

Після цього, відповідно до порядку денного, Вчена рада розглянула:

- Інформацію про виконання попередніх рішень тимчасової Вченої ради Інституту.
- Стан готовності до нового навчального року та стан справ підготовки вступної компанії до аспірантури та магістратур.
- Результати виконання індивідуальних планів роботи аспірантами та переведення їх на наступний рік підготовки.
-  Звіт про науково-дослідну роботу «Провести дослідження та обґрунтувати вимоги щодо оцінки стану пожежної безпеки об’єкта захисту  («Оцінка – ПБ») та розгляд остаточної редакції проекту національного стандарту.
- Остаточні редакції проєктів національних стандартів,  розроблених в рамках НДР  «Фасади-натурні випробування” та НДР “Кабельні проходки-вогнестійкість».розгляд змін до освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування».
- Зміни до «Положення про організацію освітнього процесу в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту».
- Кадрові питання науково-педагогічних працівників Інституту державного управління та наукових досліджень з  цивільного захисту.
Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10