https://www.high-endrolex.com/10 Робота наукового товариства у центральних корпусах НУЦЗ України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.02.2020
НУЦЗУ

Робота наукового товариства у центральних корпусах НУЦЗ України

30 січня 2020 року голова ради молодих вчених Світлана Кравців разом із своїм заступником Андрієм Побідашем провели перевірку роботи наукових товариств курсантів та студентів у центральних корпусах НУЦЗ України.
 
 
 
Так, на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки було проведено заняття зі студентами наукового товариства з тами «Підхід до визначення годинного викиду картерних газів». Науковий керівник гуртка – доцент кафедри Олександр Кондратенко.
 
 
Доцент кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій факультету пожежної безпеки Сергій Бондаренко проводить заняття з теми «Методики оптимального розміщення компонентів системи пожежної сигналізації та оповіщення».
 
 
На кафедрі психологія діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету в рамках наукового гуртка проходить заняття з теми «Психологічна допомога людям із симптомами втоми та емоційного вигорання» під керівництвом викладача кафедри Світлани Гури.
 
 
 
Свій майстер клас з теми «Формування впевненості в собі» проводить професор кафедри психології діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету Ольга Скориніна-Погребна.
 
 
 
Начальник кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін соціально-психологічного факультету Олена Рябініна разом із доцентом кафедри Людмилою Гонтаренко проводять заняття зі студентами та курсантами наукового товариства з теми «Історія розвитку європейських класичних університетів. Сучасний розвиток творчих здібностей студентства».
 
 
Доцент кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій факультету пожежної безпеки Вячеслав Дурєєв веде заняття з теми «Дослідження осадження вогнегасних аерозолів».
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10