RSS

Новини навчальних закладів

17.12.2019
НУЦЗУ

Слухачі магістратури НУЦЗ України захистили магістерські роботи

13-17 грудня відбувся захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України.
З 18 слухачів магістратури 12 захистили магістерські роботи на «відмінно». Одночасно працювали дві екзаменаційні комісії: під головуванням начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександра Волобуєва та першого заступника начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Сергія Чабаня. Також у роботі комісії взяв участь проректор з навчальної та методичної роботи Олег Назаров.
Незважаючи на хвилювання, випускники показали, що вони мають достатній рівень знань, умінь та навичок, які зможуть використовувати у подальшому професійному житті. За словами полковника Назарова, усі здобувачі у своїх магістерських роботах відобразили актуальні питання, які стоять сьогодні перед гарнізонами, та шляхи вдосконалення управлінських рішень і практичних навичок щодо розробки дієвих рішень покращення роботи рятувальної служби.
Голови та члени комісій щиро привітали випускників та побажали їм успіхів у подальшій роботі та житті і щоб отриманий диплом залишався для них не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Слухачі магістратури управління, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.