https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ на базі навчально-науково-виробничого центру відбулося засідання науково-технічної ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.11.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ на базі навчально-науково-виробничого центру відбулося засідання науково-технічної ради

21 листопада відбулося засідання науково-технічної ради (гуманітарної секції) на базі навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України. На засіданні були присутніми наукові співробітники ННВЦ, члени кафедри публічного управління у сфері цивільного захисту, кафедри менеджменту та спеціалізованої вченої ради Д 64.707.03 університету. У межах заходу було представлено та заслухано результати дисертаційних досліджень здобувачів наукового ступеня кандидата та доктора наук за спеціальністю «Механізми державного управління» і «Державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку».
Так, результати своїх наукових досліджень представили Науменко А.О. з теми «МЕХАНІЗМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВИМ КОМПЛЕКСОМ УКРАЇНИ» та Помаза-Пономаренко А.Л. з теми «ІНСТИТУЦІОНАЛЬНА СИСТЕМА ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОЮ БЕЗПЕКОЮ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ». Науковий консультант дисертантів – начальник ННВЦ Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Домбровська С. М.
Крім того, з доповідями щодо отриманих результатів проведених дисертаційних досліджень виступили Капелюшний С.А з теми «ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ МОЛОДШОГО КЕРІВНОГО СКЛАДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ» і Кізян Р.В. з теми «МЕХАНІЗМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ». Науковий керівник обох здобувачів – доктор наук з державного управління, професор Бєлай С.В.

 


Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10