RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2019
НУЦЗУ

Науковець Національного університету цивільного захисту став іменним  стипендіатом Харківської обласної державної адміністрації у галузі науки

17 травня голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична взяла участь у святкуванні Дня науки. Урочистий захід відбувся у Харківській обласній філармонії, де зібралися представники наукової спільноти регіону. Керівник області вітала присутніх зі святом і відзначила певні позитивні для розвитку науки зрушення в державі.
У ході свята Юлія Світлична вручила кращим науковцям Харківщини грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації, привітала з присвоєнням почесних звань «Заслужений діяч науки і техніки України», а також вручила сертифікати на отримання іменної стипендії Харківської обласної державної адміністрації у галузі науки. За значні досягнення в галузі науки призначено стипендію  імені Георгія Федоровича Проскури (з технічних наук) Руслану Мелещенку – доценту кафедри пожежної та рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту України. 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.