https://www.high-endrolex.com/10 Науковець НУЦЗУ взяв участь у розширеному засіданні Колегії МОН України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2018
НУЦЗУ

Науковець НУЦЗУ взяв участь у розширеному засіданні Колегії МОН України

26 січня 2018 року відбулося розширене засідання Колегії МОН України з теми "Пріоритетні напрямки змін у вищій освіті на 2018-2019 рр.". Для участі у засіданні Колегії було запрошено членів науково-методичних комісій сектора вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України. Вони взяли активну участь у розробці стандартів вищої освіти. Серед присутніх учасником засідання став заступник начальника науково-методичного центру навчальних закладів сфери цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України Олег Стельмах, який наразі очолює підкомісію "Пожежна безпека" НМК з воєнних наук, національної та цивільної безпеки Науково-методичної ради МОН України.

 Стрижневими стали питання щодо модернізації Закону "Про вищу освіту", зміни економічних відносин у сфері вищої освіти, створення засад для освіти продовж життя тощо.

Всі бажаючі можуть переглянути онлайн-трансляцію засідання.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10