https://www.high-endrolex.com/10 Угода про науково-технічне співробітництво між вишами Полтавщини та НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2017
НУЦЗУ

Угода про науково-технічне співробітництво між вишами Полтавщини та НУЦЗУ

10 листопада проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України, доктор технічних наук, професор Володимир Андронов взяв участь у нараді ради проректорів вищих навчальних закладів Полтавщини у м. Кременчук. Результатом цього заходу стало ухвалення угоди про спільну наукову та інноваційну діяльність між Кременчуцьким національним університетом ім. Михайла Остроградського та Національним університетом цивільного захисту України. Учасниками наради стали проректори Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка, Полтавської державної аграрної академії та Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського.

Під час наради було обговорено актуальні питання щодо розвитку наукової та інноваційної співпраці між вишами. Володимир Андронов ознайомив присутніх із основними напрямами наукової діяльності та досягненнями Національного університету цивільного захисту України. Відбувся обмін досвідом щодо становлення та розвитку наукових видань, співпраці між спеціалізованими вченими радами, можливостями участі у сумісному з іншими ВНЗ виконанні держбюджетних НДР.

Колег з ВНЗ Полтавщини дуже зацікавила можливість об’єднання наукових зусиль для вирішення питань підготовки наукових кадрів та сумісної участі у наукових проектах та грантах. Досягнута попередня домовленість про підписання п’ятисторонньої угоди між ВНЗ про співробітництво в науковій сфері.

Наприкінці наради в урочистій обстановці відбулося підписання угоди про спільну наукову та інноваційну діяльність між Кременчуцьким національним університетом ім. Михайла Остроградського та Національним університетом цивільного захисту України.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10