https://www.high-endrolex.com/10 Магістр НУЦЗУ отримав диплом І ступеня у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі наук «Інформатика і кібернетика» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2017
НУЦЗУ

Магістр НУЦЗУ отримав диплом І ступеня у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі наук «Інформатика і кібернетика»

23–24 березня 2017 року на базі Сумського державного університету в місті Суми відбулося засідання галузевої комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформатика і кібернетика». Під час роботи комісії автори робіт захищали отримані наукові результати. Від кафедри пожежної профілактики в населених пунктах факультету пожежної безпеки було подано дві роботи: магістра Будька А.І. (науковий керівник – д.т.н., професор Чуб І.А.) та курсанта Резнікова В.В. (науковий керівник – к.т.н, доцент Важинський С.Е.). 

За результатами проведення конкурсу магістр факультету пожежної безпеки Будько А.І. посів перше місце (науковий керівник – д.т.н., професор Чуб І.А.).

Його робота з теми «Підвищення ефективності системи моніторингу пожежі об’єктів зберігання рослинної сировини» викликала зацікавленість членів комісії та була признана найкращою.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10