RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2017
НУЦЗУ

Триває співпраця працівників НУЦЗУ і польських фахівців з Інституту Національної Безпеки Поморської Академії

18-20 лютого в рамках підписаної угоди про співпрацю з Поморською Академією в Слупську відбулося стажування на базі Інституту Національної Безпеки Поморської Академії начальника навчально-науково-виробничого центру Світлани Домбровської і начальника наукового відділу з проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру Володимира Стрельцова, Протягом візиту в Поморській Академії було проведено робочу зустріч з проректором з наукової роботи Александром Астелєм, директором Інституту Анжеєм Урбанкем, його заступником Кшитофом Роговським та відповідальним за навчання студентів з України Анджеєм Стецьом.
У ході таких зустрічей було узгоджено протокол про план заходів з реалізації угоди до кінця 2017 року, який передбачає стажування викладачів (20-27 травня), участь в міжнародній конференції, проведення он-лайн спілкування в рамках круглого столу у квітні та ухвалено Угоду про започаткування спільного наукового журналу "Східний часопис безпекових студій", до редакційної колегії якого увійдуть провідні науковці АП в Слупську та НУЦЗУ. Даний науковий журнал буде включено до списку видань, визнаних міжнародною науковою спільнотою (філадельфійський список http://www.бібліотекар.укр/2010/04/institute-for-scientific-information.html).
Кращі студенти НУЦЗУ, які також від’їхали до Польщі, розпочали своє навчання, що буде тривати протягом семестру в Інституті Національної Безпеки Поморської Академії. У рамках візиту відбулось відвідування однієї з баз практики Інституту національної безпеки рятівної пожежної частини №1 та міської комендатури державної пожежної служби.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.