RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

У ДСНС України визначилися з актуальними науковими темами на 2017 рік

15 грудня у м. Києві в Державній службі України з надзвичайних ситуацій відбулося засідання президії Науково-технічної ради ДСНС України. На нараді ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України представляли: головний науковий співробітник інституту Сергій Поздєєв, начальник навчально-науково-виробничого відділу майор служби цивільного захисту Інна Гуріненко та заступник начальника кафедри техніки та засобів цивільного захисту факультету оперативно-рятувальних сил полковник служби цивільного захисту Сергій Стась.
Під час засідання Науково-технічної ради ДСНС України був розглянутий та затверджений остаточний проект плану наукової і науково-технічної діяльності на 2017 рік. До плану включено актуальні та практично- значимі для оперативно-рятувальних підрозділів 4 роботи, де головними виконавцями є авторські колективи науковців інституту. Наукова діяльність інституту отримала позитивну оцінку, відносно кількісних та якісних показників, серед яких 5 наукових розробок, що будуть впровадженні у практику вже на початку 2017 року.
Крім того на засіданні були розглянуті проблемні питання, пов’язані з виконанням науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, а саме їх фінансуванням та матеріальним супроводом, впровадженням та практичним значенням для підрозділів ДСНС України.

 


ННВВ,
фото ДСНС України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.