https://www.high-endrolex.com/10 Випуск НУЦЗУ - в ефірі регіональних ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2015
НУЦЗУ

Випуск НУЦЗУ - в ефірі регіональних ЗМІ

В Харькове почти 500 курсантов стали дипломированными спасателями
Репортаж Оксаны Зинковской, ТРК «Симон»

Ряды сотрудников Госслужбы по чрезвычайным ситуациям пополнили четыреста шестьдесят три выпускника Национального университета гражданской защиты Украины. Сегодня в Харькове состоялся торжественный выпуск молодых специалистов.
Более четырехсот шестидесяти выпускников покинули стены Национального университета гражданской защиты Украины. сто восемьдесят три из них уже решили продолжить свою служебную деятельность в подразделениях Госслужбы по чрезвычайным ситуациям.
Олег Аверьянов
замглавы Госслужбы Украины по чрезвычайным ситуациям
Відчувається той патріотизм, який є у випускників. І вони будуть направлені для проходження служби в усі області України. І я впевнений, що вони з гідністю будуть виконувать свій функціональний обовязок
Выпусники торжественно попрощались с флагом университета. Выпустили в небо разноцветные шары и белых голубей, как символ мира. Завершилась церемония выпуска торжественным маршем личного состава университета. Впервые в нем принял участие и женский парадный расчет. Чеканя шаг, выпускники на удачу бросали вверх монеты.
Владимир Садковой
ректор Национального университета гражданской защиты Украины
Молодые ребята. переживаешь, как придут, как их встретят? Молим бога, желаем, чтобы были хорошие наставники, чтобы поставили на правильный путь, помогли. Это достойные люди, достойные нашего общества и они будут делать все для того, чтобы наше общество процветало. И таких чрезвычайных ситуаций, которые случаются, чтобы успешно могли их ликвидировать. А главное вести такую профилактическую работу, чтобы таких ситуаций было как можно меньше.
http://www.objectiv.tv/130615/114940.html


Урочистий випуск молодих спеціалістів відбувся сьогодні, 12 червня, в Національному університеті цивільного захисту України.
Офіційний сайт Харківської міської ради
Звання лейтенанта отримали 470 випускників, 183 з яких продовжать службову діяльність в підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

З випуском молодих лейтенантів привітали ректор НУЦЗУ Володимир Садковий, заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Авер'янов, представники підрозділів ДСНС України в Харківській та інших областях, ветерани та батьки.
Молодих офіцерів привітав ректор НУЦЗУ Володимир Садковий, який побажав їм добра, удачі і гідно нести отримане звання. При цьому він зазначив, що харківські рятувальники першими в Україні отримали дипломи про закінчення вишу в 2015 році.

«Кілька років тому ви зробили дуже важливий крок у своєму житті, вибравши шлях - бути потрібним людям, оберігати їх і рятувати. Цей шлях правильний. Весь цей час ви освоювали навчальні програми, ваші викладачі дали вам найцінніше - свої знання, які допоможуть вам з честю виконувати свій службовий обов'язок», - зазначив ректор НУЦЗУ.
Він також зазначив, що вже з понеділка молоді лейтенанти приступлять до своїх службових обов'язків.
У свою чергу заступник голови ДСНС України Олег Авер'янов привітав молодих лейтенантів від імені голови ДСНС Миколи Чечьоткіна, зазначивши, що біографія кожного випускника з завтрашнього дня почнеться з нової сторінки. Він подякував викладачам вишу за виховання гідної зміни і зазначив, що головними чеснотами офіцерів повинні бути чесність, вірність обов'язку й закону та непідкупність.

В рамках урочистого випуску священик Харківської єпархії благословив лейтенантів на несення служби. Молоді офіцери пройшли урочистим маршем, а творчі колективи вишу підготували для всіх присутніх концерт.
http://www.city.kharkov.ua/uk/news/kharkivski-ryatuvalniki-otrimali-zvannya-leytenanta-28333.html

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10