https://www.high-endrolex.com/10 Відновлюємо міжкафедральні зв’язки в НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.01.2014
НУЦЗУ

Відновлюємо міжкафедральні зв’язки в НУЦЗУ

20 січня в Національному університеті цивільного захисту України у рамках міжкафедральних зв’язків було проведено спільне заняття науково-педагогічних працівників кафедр пожежної та рятувальної підготовки і мовної підготовки.
Представники кафедри пожежної та рятувальної підготовки нагадали та розширили знання мовників щодо основних правил використання вогнегасників. Таке заняття було проведено з метою якісного оволодіння навичками застосування первинних засобів пожежегасіння при виникненні пожежі. Також було розглянуто класифікацію вогнегасників за їх видами та типами, що можуть використовуватись для гасіння пожеж у громадських будівлях та приміщеннях, де розміщено комп’ютери, й основні прийоми застосування вогнегасників при гасінні полум’я.
У свою чергу, незабаром науково-педагогічні працівники кафедри мовної підготовки проведуть навчальні заняття з перекладу аварійно-рятувальної термінології.
Така форма взаємодії між кафедрами Національного університету цивільного захисту України – вагомий чинник досягнення успіху в науковій, науково-методичній та навчально-виховній діяльності, підвищення її ефективності, зазначила завідувач кафедри мовної підготовки Ірина Богданова. Міжкафедральні зв’язки сприяють активному впровадженню елементів «педагогічної співпраці», формуванню активної життєвої та громадської позиції. Про відновлення такої роботи йшла мова на засіданні методичної ради університету, що відбулося 16 січня цього року, і було ухвалено всіма учасниками зібрання.
IMG_2056.JPG (800×600)

IMG_2060.JPG (800×600)

IMG_2062.JPG (800×600)

IMG_2065.JPG (800×600)

IMG_2068.JPG (800×600)

IMG_2070.JPG (800×600)

Роман Пономаренко, кафедра пожежної та рятувальної підготовки, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Романа Пономаренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10