https://www.high-endrolex.com/10 Вісті з курсів рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.10.2012
НУЦЗУ

Вісті з курсів рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ

26 жовтня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся черговий випуск слухачів курсів рятувальної та спеціальної підготовки з професії «Водолаз». 9 слухачів курсів отримали особові водолазні книжки та свідоцтва про присвоєння робітничої спеціальності з професії «Водолаз». Серед них – представники ГТУ МНС України в Харківській області, Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби, 3 курсанти факультету цивільного захисту НУЦЗУ, заступник начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт НУЦЗУ полковник служби ЦЗ Ігор Грицина та інші. Як зазначив завідувач курсів Сергій Кулаков, всі слухачі показали добрі знання та склали іспити на оцінку «добре» та «відмінно». У роботі державної атестаційної комісії взяли участь начальник служби Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби Василь Кравченко, начальник Журавлівської водолазної станції Ян Савченко, головний редактор журналу «Форватер» Олександр Терещенко, член Центральної водолазної кваліфікаційної комісії МНС України – викладач курсів рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ Світлана Матвійчук та інші.
За час функціонування курсів, зазначив Сергій Кулаков, випущено 89 водолазів для підрозділів МНС, комунальних служб та приватних підприємств.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Олександра Таращенка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10