https://www.high-endrolex.com/10 Професор НУЦЗУ Микола Кулєшов задоволений рівнем знань курсантів львівського університету МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.11.2011
НУЦЗУ

Професор НУЦЗУ Микола Кулєшов задоволений рівнем знань курсантів львівського університету МНС

Національний університет цивільного захисту України та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності продовжують співпрацю щодо обміну навчально-науковим досвідом. Зараз у Львові  перебуває із  візитом  кандидат технічних наук, професор, доцент кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту НУЦЗУ Микола Кулєшов. Микола Миколайович повідомив телефоном прес-службі НУЦЗУ про заплановані заходи свого відрядження. 
Обмін досвідом та науковою інформацією відбувається безпосередньо із колегами з кафедри управління, правового забезпечення та дізнання ЛДУ БЖД. Фахівці під час зустрічі знайшли чимало цікавих тем для обговорення щодо наукової діяльності у галузях організації управління діяльності підрозділів МНС, роботи з персоналом та державного управління у сфері цивільного захисту. Професор Кулєшов провів відкриту лекцію для курсантів 5 курсу, що навчаються за напрямом підготовки «Пожежна безпека» на тему «Функції органів виконавчої влади щодо запобігання та реагування на надзвичайні ситуації». Упродовж лекції викладач задавав тематичні запитання львівським курсантам і був приємно вражений високим рівнем знань та чітким розумінням даної галузі науки. Як говорить Микола Миколайович, лекція викликала неабияке зацікавлення у слухачів та спровокувала досить насичену дискусію між ним та курсантами. Викладений матеріал стане корисним науковцям та курсантсько-студентському науковому товариству ЛДУ БЖД для подальших досліджень, повідомляють новини сайту львівського університету. Крім того, у телефонній розмові Микола Кулєшов зауважив, що стан міжнародної діяльності львів’ян перебуває на високому рівні, похвалив матеріально-технічну та наукову базу, яка з кожним роком оновлюється та поповнюється, підкресливши, що науково-освітянський процес обох вишів йде поруч і університети доповнюють один одного. Саме життя підказало необхідність співпраці навчальних закладів і вкрай важливо не гальмувати, а тільки набирати обертів у цьому напрямку і продовжувати співпрацю.
До речі, Микола Миколайович у львівському університеті  зустрівся із харків’янами. 3 і 4 листопада курсанти, викладачі та керівники підрозділів Національного університету цивільного захисту у Львові приймають участь у навчаннях. На базі ЛДУ БЖД проходять повномасштабні евакуаційні навчання у рамках проекту польської допомоги для розвитку «Добре управління - координація дій захисту населення на території української міської агломерації – безпечна евакуація». Місцем проведення навчань буде стадіон спортивного клубу «Карпати» (Львів) та готель Міністерства Оборони України «Власта».
А вже завтра, 4 листопада, Микола Миколайович Кулєшов доповідатиме ректорові НУЦЗУ Володимиру Петровичу Садковому про підсумки візиту у Львів.
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
Фото – ЛДУ БЖД
 
.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10