https://www.high-endrolex.com/10 Свято Нового року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.01.2007
ВПУ ЛДУ БЖД

Свято Нового року

28 грудня 2006 року у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту для особового складу  було проведено ряд заходів, присвячених випуску слухачів та новорічним святам.

                                              

 

                                              

День розпочався вшануванням пенсіонерів училища та нагородженням кращих співробітників навчального закладу за підсумками 2006 року.

 

Заходи продовжились святковим новорічним концертом. Приємні враження залишились у особового складу училища від гарних пісень, віршів і гумору у виконанні курсантів, учнів, слухачів, співробітників училища та зустрічі із Дідом Морозом і Снігуронькою. Під час дійства  змінний склад та гості училища із задоволенням не тільки слухали, а й брали участь у конкурсах, які проводились на сцені.

Після завершення заходу начальник училища полковник внутрішньої служби Говорущак Микола Григорович вручив слухачам - випускникам свідоцтва про закінчення навчального закладу та привітав усіх з наступаючим Новим роком.                                                        

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10