https://www.high-endrolex.com/10 В Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості до Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2011
НУЦЗУ

В Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості до Дня рятівника

Урочистості відбулися 15-го вересня у клубі Національного університету цивільного захисту України.
На святі були присутніми заступник начальника ГУ МВС України в Харківській області з питань Євро-2012 Ігор Сенчук, начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Володимир Росоха, представники Харківської єпархії, громадськості, ветерани.
Привітавши колектив університету із професійним святом, ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий зазначив, що це свято увібрало всю людську вдячність за мужність та самопожертву рятівників, тим, хто обрав складний та небезпечний, але благородний шлях допомоги постраждалим у будь-яких надзвичайних ситуаціях. Він наголосив, що є одна служба, яка завжди поруч із людьми - служба постійної бойової готовності. Це - служба цивільного захисту. І колектив навчального закладу докладатиме всіх зусиль, аби якісно готувати справжніх фахівців своєї справи. Як зазначив начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Володимир Росоха, університет робить вагомий внесок у справу підготовки висококваліфікованих кадрів для МНС за сучасними вимогами. Він привітав зі святом усіх присутніх, особливу данину віддав ветеранам пожежної охорони.
Приємно зазначити, що на святі були присутніми також і журналісти регіональних та всеукраїнських ЗМІ. Акули пера були нагороджені грамотами за сумлінність, високопрофесійність, творче ставлення до справи, сприяння укріпленню іміджу професії рятувальника і популяризації провідного вищого навчального закладу системи МНС України та з нагоди Дня рятівника.
Було ще безліч вручених відзнак та нагород. Але основне для служби цивільного захисту - людська вдячність, про що свідчать листи громадян. А це - найвища оцінка праці.
Після урочистостей відбувся святковий концерт.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова


http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10