https://www.high-endrolex.com/10 Офіцери ЛДУ БЖД МНС вчилися ліквідовувати масштабні ДТП та надавати першу медичну допомогу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.08.2011
ЛДУ БЖД

Офіцери ЛДУ БЖД МНС вчилися ліквідовувати масштабні ДТП та надавати першу медичну допомогу

Тривають міжнародні навчання Українських, Польських та Грузинських рятувальників, які проходять на базі Центральної школи пожежної служби Польщі в м. Честохові. Українську державу на цих навчаннях представляє делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України.
В рамках навчань вже відбулися теоретичні та практичні заняття, на яких рятувальники відпрацювали дії під час ліквідації ДТП із застосуванням аварійно-рятувального обладнання.
Наступним етапом навчань стало відпрацювання навичок під час масштабних ДТП із застосування спеціальної аварійно-рятувальної техніки та обладнання. За умовою заняття сталася дорожньо-транспортна пригоди внаслідок якої, перекинулась вантажівка та автобус з пасажирами, зажавши під собою легковий автомобіль. Українські та Польські рятувальники в складі міжнародної рятувальної групи повинні були ліквідувати наслідки ДТП та врятувати людей, що вони з успіхом і зробили.
Наступне заняття було присвячене наданню першої медичної допомоги. Польські фахівці розповіли про структуру екстреної медичної служби своєї держави. Вони наголосили, що кожен пожежний повинен вміти надати кваліфіковану долікарську допомогу потерпілому. Потім відбулося практичне заняття, на якому кожен учасник навчань відпрацював дії під час надання першої медичної допомоги.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10