https://www.high-endrolex.com/10 Знай наших | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.10.2006
НУЦЗУ

Знай наших

14 жовтня на аеродромі «Коротич», в однойменному селищі, що на Харківщині, відбувся відкритий чемпіонат області з парашутного спорту (точність приземлення). Організаторами чемпіонату були Харківський обласний аероклуб ТСОУ та обласна Федерація парашутного спорту.

У змаганнях брали участь 19 спортсменів, 19 мужніх людей, що були поділені на 6 команд. Серед спортсменів-парашутистів був і наш викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Валерій Бондар, який очолив команду «Три болти». (Цікаво, що назву команди було взято з водолазного спорядження: трьома болтами прикріплюють водолазний шолом!).

У командному заліку цей колектив виборов І місце, обійшовши команди досвідчених стрибунів. Слід нагадати, що за плечима нашого спортсмена вже 31 стрибок, а цей був тридцять другим. В індивідуальному заліку Валерій посів 4 місце, поступившись перед представниками прикордонних військ Антону Кузнєцову (700 стрибків), військово-повітряних сил Денису Соболєву (200 стрибків), Харківського аероклубу В’ячеславу Росовському (300 стрибків).Серед спортсменів молодшої групи ( більше половини учасників змагань) Валерій Бондар посів ІІ місце, за що був нагороджений дипломом в індивідуальних стрибках на точність приземлення з результатом 16.2 двох стрибків на відкритих обласних змаганнях з точності приземлення.

Змагання проходили у важких метеорологічних умовах, сильному вітрі та хмарності. Але ніякі негаразди не змогли зашкодити волевиявленню сильних та одержимих  людей! Хай щастить їм!

Прес-центр університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10