https://www.high-endrolex.com/10 Випуск курсантів та студентів у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.03.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Випуск курсантів та студентів у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту

19 березня у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту відбулися урочистості  з нагоди третього випуску курсантів та студентів. Цього дня 42-тисячна когорта випускників навчального закладу  поповнилася 116 «вогнеборцями», які два з половиною роки здобували ступінь молодшого спеціаліста за спеціальністю «Організація та техніка протипожежного захисту».

На свято завітали поважні гості: начальник управління освіти і науки МНС України полковник служби цивільного захисту Євсюков О.П., заступник голови Вінницької облдержадміністрації Аксельрод Р.Б., начальник УМНС України в Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Шевчук Р.Б. та інші. Начальник училища полковник служби цивільного захисту Говорущак М.Г. у своїй промові звернувся до «іменинників» свята з наступним: «Ми пишаємося вами, шановні випускники! Сподіваюсь на те, що ви не осоромите честь нашого навчального закладу, будете гідно нести службу в гарнізонах». Багато теплих слів та побажань прозвучало на адресу випускників, не обійшлося цього дня і без нагород. Від імені Міністра надзвичайних ситуацій України В.І.Балоги Євсюков О.П.  вручив почесні нагороди та привітав випускників зі святом: «Сьогодні ви по праву можете називати себе рятівниками. З кожним викликом природних катаклізмів, з виникненням надзвичайних ситуацій держава, в першу чергу, саме на рятівників покладає великі надії. То ж закарбуйте назавжди в собі слова наставників: «Честь МНС – моя честь, слава МНС – моя слава…».

  

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10