https://www.high-endrolex.com/10 Святкування Міжнародного жіночого дня | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.03.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Святкування Міжнародного жіночого дня

З першими променями весняного сонця, з першим пролісковим цвітом приходить в оселі свято з  майже віковою історією – Міжнародний жіночий день 8 березня. Чоловіча половина людства в цей день намагається якнайкраще привітати дружин та сестер, матерів та доньок, співробітниць та колег. То ж напередодні відзначення самого свята чоловіки Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту не оминули увагою та вітаннями жіночу половину колективу. Святкування видалось на славу, запах квітів линув коридорами училища, піддаючи весняного настрою. Напевно найкращим  подарунком для жінок училища був концерт, підготовлений силами курсантсько-викладацького складу та дитячим хореографічним колективом «Грація».

Цього весняного дня багато теплих слів з найкращими побажаннями лунало зі сцени актової зали навчального закладу на адресу юних рятівниць та співробітниць. «У цей святковий день бажаємо всім жінкам довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося…», зі слів привітання начальника училища полковника служби цивільного захисту М.Г.Говорущака.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10