https://www.high-endrolex.com/10 На факультет заочного та дистанційного навчання ЛДУ БЖД МНС відбувся випуск фахівців | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2011
ЛДУ БЖД

На факультет заочного та дистанційного навчання ЛДУ БЖД МНС відбувся випуск фахівців

5 лютого на факультет заочного та дистанційного навчання Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС відбувся випуск фахівців. Дипломи бакалавра та магістра отримали близько 70 випускників, п’ятеро з них - з відзнакою: Валентин Бричка, Ірина Маліновська, Сергій Кошлатий, Віктор Ковальчук та Микола Сичевський.
Це радісна та відповідальна мить для кожного випускника:«Ми навчалися у прекрасному навчальному закладі, який приорітетно зорієнтований на наданні вищої освіти європейського рівня, в якому навчання проходило в сучасно оздоблених аудиторіях та лекційних залах, мали можливість отримати знання від високоосвіченого педагогічного колективу. Хочемо подякувати викладацькому складу, який за період навчання дав нам можливість отримати знання та навики, які вкрай необхідні нам при виконанні службових обов’язків».
Серед нинішніх випускників, представники обласних управлінь МНС з усієї України. Протягом років навчання вони стали свідками суттєвої модернізації навчального закладу, мали можливість вдосконалити раніше набуті знання та навчитися багато нового. Адже у відповідності до сучасних завдань, що стоять перед Міністерством України з надзвичайних ситуацій, в університеті вивчають нові дисципліни, які охоплюють широкий спектр завдань шодо забезпечення безпеки життєдіяльності наших громадян (екологія та моніторинг навколишнього середовища, транспортна та інформаційна безпека, соціальна робота, охорона праці).
За період навчання випускники отримали знання, які дозволять їм виконувати низку завдань щодо забезпечення безпеки людей у всіх її сферах.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10