https://www.high-endrolex.com/10 Науковці Львівського університету МНС беруть участь у створенні Національної громадської телерадіокомпанії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.11.2010
ЛДУ БЖД

Науковці Львівського університету МНС беруть участь у створенні Національної громадської телерадіокомпанії

Група вчених Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС під керівництвом професора Юрія Рака долучилась до Концепції створення і діяльності Національної громадської телерадіокомпанії України, а також до модернізації її структури, функціонування та управління. Всі розробки та експертизи вчених МНС проведені з урахуванням умов глобальної інформатизації суспільства та розвитку мережевих Web-інтернет порталів та інформаційно-телекомунікаційних систем.
До складу Національної громадської телерадіокомпанії запропоновано ввести, крім представників громадських, об’єднань (освітні,наукові,творчі,релігійні,спортивні,журналістські, правозахисні,підприємницькі, молодіжні тощо),окремо представників МНС України.
Основною метою діяльності Національної громадської телерадіокомпанії України є об’єктивне і неупереджене інформування суспільства про всі події внутрішнього життя країни та світу, формування розвинутого громадянського суспільства.
Національна громадська телерадіокомпанія України як установа публічного права, створюється Законом України, що стане прецедентом формування структур громадянського суспільства в Україні.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10